Zilveren  Sponsoren:

Sponsor:


 

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom op het LVV congres #MeToo en hoe nu verder?! Je kunt je al inschrijven. Vroegboekers krijgen korting op de deelnamekosten. Meld je daarom snel aan!

Aanmelden:
Klik op één van aanmeldbuttons hieronder die op jou van toepassing is.
LET OP: Vul op het aanmeldformulier je geboortedatum en voorletter(s) in. (Deze gegevens zijn nodig voor het uitgeven van een bewijs van deelname).

Ik ben lid van LVV
(je dient eerst in te loggen)

 

Ik ben geen lid van LVV                 


Kosten:
Voor deelname aan het congres gelden de volgende tarieven: 

Early bird tarieven geldig tot 1 oktober 2018
Voor LVV-leden: € 185,- (excl. 21% BTW)
Voor niet-leden: € 245,- (excl. 21% BTW)

Tarieven geldig vanaf 2 oktober 2018
Voor LVV-leden: € 195,- (excl. 21% BTW)
Voor niet-leden: € 255,- (excl. 21% BTW)

Deelnemers ontvangen uiterlijk twee weken voor de bijeenkomst de laatste details over deelname aan het congres, zoals een routebeschrijving, het definitieve programma en de indeling van hun workshops.

Hercertificering: 
Het bijwonen van dit congres krijg je 4 uur BNS in het kader van de hercertificering.

Annuleren/No-show:
Wanneer je je hebt ingeschreven voor het LVV congres rekenen wij op jouw komst en berekenen we kosten voor deelname. Je ontvangt na inschrijving een factuur.

Ben je 30 november onverhoopt verhinderd, dan kun je tot en met vrijdag 16 november 2018 kosteloos annuleren door een e-mail te sturen. Wij storten het inschrijfbedrag terug.

Meld je je af na vrijdag 16 november 2018 of ben je 30 november afwezig zonder enige berichtgeving, dan kunnen wij het deelnamebedrag helaas niet retourneren. Uiteraard staat het je vrij iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen aan het congres. In dat geval ontvangen wij graag tijdig de gegevens van jouw vervanger via e-mail.